EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Limasol Bankası'ndan "Elit Card Private" ayrıcalığı

Limasol Bankası'ndan "Elit Card Private" ayrıcalığı

Limasol Türk Kooperatif Bankası, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Ercan Havalimanı'nda Lounge hizmeti sağlayan " Elit Card Private" i müşterilerine sundu.

Yayın Tarihi: 22/10/14 16:07
okuma süresi: 3 dak.
Limasol Bankası'ndan "Elit Card Private" ayrıcalığı
A- A A+

LOUNGE hizmeti sağlıyor

Ticari bir kart olmayan " Elit Card Private" ile Ercan havalimanında bu yıl hizmete giren dış hatlar CIP Salonundan -Bosphore Lounge'dan - ücretsiz hizmet alınabiliyor. Türkiye 'de ise İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ücretsiz Lounge hizmeti sağlayan kart kullananları ayrıcalıklı kılıyor.

Yoğurtçuoğlu: "Elit Card Private yerel bankalar içerisinde bir ilk"

Genel Müdür İlkin Yoğurtçuoğlu Bosphore Lounge firmasıyla imzalanan işbirliği protokolünde yaptığı açıklamada 75. Yılını kutlayan Limasol Bankası'nın müşterilerine her zaman avantajlı hizmetler sunduğunu belirterek "Elit Card Private" in yerel bankalar içerisinde bir ilk olduğunun altını çizdi. Yoğurtçuoğlu "Elit Card Private Limasol Türk Kooperatif Bankası'nın müşterilerine sunduğu ticari olmayan özel bir prestij karttır. Elit Card Private Kart sahipleri ve yanlarındaki bir kişi ücretsiz olarak İstanbul'daki Atatürk Havalimanında ve Ercan Havalimanı dış hatlar bölümünde bulunan CIP Lounge salonunda ve en iyi şekilde ağırlanmaktadır. Müşterilerimizin Elit Card Private hakkında bilgi almak için şubelerimize başvurması yeterlidir" dedi.

Erbaş: "CIP Lounge sizlere konfor sunuyor"

Bosphore Lounge yetkilisi Sedat Erbaş Limasol Bankası Elit Card Private sahiplerinin yararlanabileceği hizmetleri anlattığı konuşmasında şunlara değindi: "Salonumuzda leziz yiyecekler, soğuk ve sıcak içecekler yanında , alkollü içkiler de sunulmaktadır. 7/24 Her türlü konforun eksiksiz olarak sağlandığı salonumuzda misafirlerimize sunduğumuz diğer hizmetler arasında ise kablolu ve kablosuz internet, TV, telefon şarj ürünleri, fax ve fotokopi kullanımı gibi ofis hizmetleri, günlük gazeteler, haftalık ve aylık dergiler ve masaj koltuğu servisi ve daha pekçok hizmet de bulunmaktadır ".

Kemaler: "Limasol Bankası müşterisi her zaman kazanır"

Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise çağdaş hizmetleri takip eden, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Limasol Bankası ayrıcalıklar sağlayan hizmetlerine devam edecektir müjdesini verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.