EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

Asbank liderliğinde öngörülebilir bilanço yönetimi

Asbank liderliğinde öngörülebilir bilanço yönetimi

Yılın üçüncü çeyrek performans toplantısını geçtiğimiz hafta sonunda Golden Tulip Lefkoşa Hotel'de gerçekleştiren Asbank, yılın son 2 ayında hizmet kalitesinden ödün vermeden başarıya odaklanan, verimli bir çalışma temposu için yeni hedeflerini paylaştı.

Yayın Tarihi: 23/11/14 18:28
okuma süresi: 3 dak.
Asbank liderliğinde öngörülebilir bilanço yönetimi
A- A A+

Toplantıda konuşan Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ercan Ayfer, genel finansal trendler ve hazine performansı üzerinde durdu. Özellikle yeni dönemde finansal piyasalardaki dalgalanmalar ve krizlere hazırlık amacı ile hayata geçirdikleri yeni projelerinden de bahseden Ayfer; risk yönetimi kapsamında, Asbank Ltd ile Türkiye'nin önde gelen bankalarını kapsayan müşteri portföyüne sahip, Türk finans piyasasına yıllardır hizmet veren RİSKTÜRK firmasıyla yapılan işbirliğini de anlattı. Ayfer, yeni hayata geçen bu proje ile; piyasa risklerinin anlık verilerle değerlendirilmesi ve Asbank bilanço yönetiminde aktif-pasif dengesinin sağlıklı bir şekilde yönetilmesinin amaçlandığı bu ortaklıkla; Asbank'ın her türlü piyasa dalgalanmalarına karşı bilançosuna stress testleri uygulayarak, olabilecek dünya piyaslarındaki kötü senaryolara şimdiden çözümler üreterek, yıllardır halkın gözündeki güvenilir banka imajını daha da kuvetlendirdiğini dile getirdi.

Yaklaşık 3 saat süren, üst yönetimle birlikte tüm personelin katıldığı toplantıyı yöneten Genel Müdür Bülent Berkay, ilk bölümü kapsayan konuşmasında yıla dinamik, programlı ve hedef odaklı çalışılarak girildiğini işaret ederek, geçen 9 aylık sürede verimliliği sağlama yönünde önemli adımlar atıldığını karşılaştırmalı tablolar ile paylaştı. Performans analizleri, kısa ve orta vadeli hedef ve stratejileri ile konuşmasını sürdüren Berkay, bir yıldan fazla bir süredir, Asbank'ta uygulanmakta olan yönetim sürecinin sonuçlarından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Asbank'ın yılın 3. Çeyrek performans sonuçları hakkında bilgiler veren Berkay, vaadlere dayanan bir pazarlama stratejisi ve buna bağlı hızlı büyüme söylemleri yerine, ayakları yere basan, uygulanabilir, verimli, hizmet kalitesini öne çıkaran bir anlayış içinde olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Yapılanma sürecinin yerine oturduğu, perseonelin bu sürece uyum sağlayarak çalışma temposunu artırdığını ifade eden Berkay, yılın son döneminde de yüksek tempoda ve yüksek verimlilikte çalışılacağına olan inancını belirterek tüm personele teşekkür etti.

Değişim ve Gelişimin Önemi

Neşeli bir atmosferde devam eden toplantının ikinci bölümünde söz alan İnsan Kaynakları Müdürü Hidayet Serdar, sunumunda değişim ve gelişim süreçleri ile kişisel ve kurumsal gelişimin yüksek verimlilikte çalışmaya olan yansımalarını anlattı.

Lha

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.