EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Hızlı fatura ödeme ülke geneline yayıldı

Hızlı fatura ödeme ülke geneline yayıldı

Haftanın her günü, günün her saati ülke genelindeki yüzlerce farklı noktada vatandaşa hizmet veren "Hızlı Fatura Ödeme Noktaları" ile "Açık Vezne" yaratan sistem, fatura mükelleflerinin vezne kuyruğuna girmesinin, zaman kaybetmesinin ve sıra beklemesinin önüne geçiyor.

Yayın Tarihi: 16/01/15 16:38
okuma süresi: 2 dak.
Hızlı fatura ödeme ülke geneline yayıldı
A- A A+
Hızlı Fatura Ödeme Noktası Limasol Türk Kooperatif Bankası'nın bir hizmeti olmakla birlikte sistemden yararlanmak için banka müşterisi olmak gerekmiyor.

Günü geçmiş ya da geçmemiş Elektrik, Su, Sabit Telefonlar, Digitürk, Emlak, Turkcell ve DAÜ okul harçları gibi tüm faturaların Hızlı Fatura Ödeme Noktası olan market, eczane, şarküteri, acente ve benzeri işyerlerindenkolayca ödenmesini sağlayan hizmet halkın ilgisini çekti. Bu ilgi kısa sürede ada geneline yayıldı.

En çok fatura tahsilatı yapanlara teşekkür edildi

Hızlı Fatura Ödeme Noktaları 2014 yılında işlem hacmini arttırarak hedeflerini başarı ile tamamladı. Bu başarıda sağladıkları katkı dolayısı ile Hızlı Fatura Ödeme Noktaları Müdürü Mehmet B. Tolon en çok fatura tahsilatı yapan üye iş yerlerine teşekkür ziyareti gerçekleştirip yeni yıllarını kutladı.

150'ye yakın üye işyeri içerisinden en çok işlem yapan üye iş yerlerinin İsmet Tufan Eczanesi – Demirhan ve Özcoşkun Elektronik – Güzelyurt olduğu açıklandı.

Ziyaretlerle ilgili görüşlerini aktaran Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler şunları söyledi: "Bu yıl 75. yılını kutlayan Limasol Türk Kooperatif Bankası halkın hayatını kolaylaştıracak öncü girişimlerde bulunmayı prensip edinmiştir. Halkın ilgisini çeken Hızlı Fatura Ödeme Noktaları'na verdikleri destekten ötürü hem kullananlara hem de üye işyeri sahiplerine teşekkür ediyoruz. Limasol Bankası öncü hizmetler sunmaya devam edecek"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.