EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Limasol Bankası hissedarlarını bilgilendirdi

Limasol Bankası hissedarlarını bilgilendirdi

Bu yıl 75. yılını kutlayan Limasol Türk Kooperatif Bankası (LTKB) 2015 yılının ilk Hissedar Bilgilendirme Toplantısını gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 11/02/15 15:52
okuma süresi: 2 dak.
Limasol Bankası hissedarlarını bilgilendirdi
A- A A+

LTKB'nin Genel Müdürlük Binası Kültür Salonu'nda, banka yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler ve hissedarların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Limasol Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu bankanın son dönem faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi.

LTKB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, belirlenen hedefler doğrultusunda sürdürülen faaliyetler ve geleceğe yönelik stratejilere ilişkin hissedarları bilgilendirdi. Kemaler, konuşmasını karlı yatırım modelleri hakkında öneriler sunarak tamamladı.

Hissedarlara Çağrı

LTKB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, banka mülkiyetinde bulunan Limasol Sigorta A tipi Hisse satışına vurgu yaparak kazançlı bir yatırım gerçekleştirmek isteyen herkesi hisse alımına davet etti.

Kemaler, bankanın vizyon, misyon ve geleceğe yönelik hedef ve stratejilerini özetleyen konuşmasında yaşanan küresel ve ülkesel durgunluğa rağmen bankanın finansal ve operasyonel sonuçlar açısından çalışmalarını yüksek verimlilikte sürdürdüğünü bildirdi.

75. Yılı geride bırakan, hizmette bireysel gereksinimleri toplumsal duyarlıkla sentezleyen lider yerel banka olduklarına vurgu yapan Kemaler, hissedarlardan yaşanan rekabet ortamında bankayı daha üst seviyelere ulaştırabilmek adına destek istedi. Toplantı, dilek ve temennilerin alınmasının ardından kokteyl ile sonlandırıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.