EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Dış Ticaret sözleşmelerinin yönetimi eğitimi düzenlendi

Dış Ticaret sözleşmelerinin yönetimi eğitimi düzenlendi

"A'dan Z'ye Güçlü Sanayiciler" projesi kapsamında Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kredo Muhasebe ve Danışmanlık tarafından organze edilen ücretsiz eğitimlere devam ediliyor. Dış Ticaret Sözleşmelerinin Yönetimi Eğitimi 28-29 Temmuz 2015 tarihlerinde Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 29/07/15 15:56
okuma süresi: 1 dak.
Dış Ticaret sözleşmelerinin yönetimi eğitimi düzenlendi
A- A A+

Katılımcılara, sözleşmeler hakkında genel değerlendirme, muhatapların önemi, sözleşmeler ile kalite sistemi arasındaki ilişki, sözleşme formatı, teknik şartnameler ve sözleşmelerin unsurları konuları hakkında bilgiler paylaşıldı.

Konusunda uzman eğitmen Angela Teresi tarafından verilen eğitim sonunda, katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verildi.

Odadan yapılan açıklamaya göre, 12 ay boyunca devam edecek ücretsiz eğitimlere sınırlı sayıda kontenjan olduğundan, ilgilenilen konularda Kıbrıs Türk Sanayi Odası'na ulaşarak yerinizi ayırtılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.