EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Bankaların halı sahadaki rekabeti sürüyor

Bankaların halı sahadaki rekabeti sürüyor

Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası"nın ikinci haftasında oynanan 2 karşılaşmada kale ağları toplam 19 kez havalandı.

Yayın Tarihi: 11/09/15 12:48
okuma süresi: 2 dak.
Bankaların halı sahadaki rekabeti sürüyor
A- A A+
Türk Bankası'na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası" ikinci hafta maçları ile devam ediyor. Geçtiğimiz akşam C grubunda oynanan iki mücadelede kale ağları toplam 19 kez havalandı.

Merkez ve Capital galip

Göçmenköy Halı Sahası'nda yapılan maçlarda C grubu maçlarında KKTC Merkez Bankası ve Capitalbank rakiplerini mağlup etti. Gecenin ilk maçı KKTC Merkez Bankası ile Türkiye Ziraat Bankası arasında oynandı. Karşılaşmayı 8-3'lük skorla kazanan KKTC Merkez Bankası puanını 6'ya yükseltti. Gecenin ikinci maçında turnuvaya bu yıl ilk kez katılan Capitalbank, Şekerbank'ı 5-3 mağlup ederek turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.

Alınan sonuçlar şöyle:

Türkiye Ziraat Bankası-KKTC Merkez Bankası: 3-8

Şekerbank-Capitalbank: 3-5

Üçüncü hafta maçları 14 Eylül Pazartesi oynanacak

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'na 14 Eylül 2015 Pazartesi günü A ve B grubunda yapılacak iki karşılaşma ile devam edilecek.

Saat 19.00: Limasol Türk Kooperatif Bankası-İktisat Bankası (A grubu)

Saat 20.00: Faisal İslam Bankası-Türkiye Garanti Bankası (B grubu)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.