EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Ocak ayı maaşlarında gecikme yok

Ocak ayı maaşlarında gecikme yok

13. maaş ikramiyesinin 20 gün geç ödenmesinin ardından Maliye Bakanlığı'nın bu hafta içerisinde ödemekle yükümlü olduğu ocak ayı maaşları için çalışmalar başladı. Emeklilerin en geç 28 Ocak Perşembe günü, kamu çalışanlarının da 29 Ocak Cuma günü ödenecekleri öğrenildi.

Yayın Tarihi: 26/01/16 13:58
okuma süresi: 1 dak.
Ocak ayı maaşlarında gecikme yok
A- A A+

Kıbrıs Postası - Meryem Ekinci

Kıbrıs Postası'nın Maliye Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Emete Baylan'dan aldığı bilgiye göre, emekli maaşları yarın veya en geç 28 Ocak Perşembe günü, kamu çalışanlarının maaşları da 29 Ocak Cuma günü ödenecek. Baylan maaş ödemelerinde herhangi bir aksama olmayacağının da altını çizdi.

Hayat pahalılığı oranında artışlı ödeme

Maliye Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Havutcu 13'üncü maaş ikramiyelerinin ödenmesi sürecinde Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklamada ocak ayı maaşlarının yaklaşık 200 milyon TL tutarında olacağını, hayat pahalılığı oranının da bu ay maaşlara yansıtılacağını vurgulamıştı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.