EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

İktisatbank "Mobil Bankacılık" hizmetini uygulamaya koydu

İktisatbank "Mobil Bankacılık" hizmetini uygulamaya koydu

İktisatbank, 100 % mobil teknolojisiyle hazırladığı "Mobil Bankacılık" hizmetini uygulamaya koydu.

Yayın Tarihi: 26/01/16 15:16
okuma süresi: 2 dak.
İktisatbank "Mobil Bankacılık" hizmetini uygulamaya koydu
A- A A+

İktisatbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka bu uygulamayı iPhone ve android tabanlı tüm mobil cihaz kullanıcıları için yeni yazılım teknolojileri ile geliştirerek, mobil bankacılık hizmetini kullanıma sundu.

İktisatbank Alternatif Dağıtım Kanalları Grup Müdürü İlker Kördeve, "İktisat Mobil" olarak hizmete sunulan mobil bankacılık uygulamasının her sayfasının özel olarak tasarlandığını ve "100 % mobil teknolojisi ile geliştirilmiş olduğundan dolayı KKTC'deki benzerlerinden çok farklı olduğunu" ifade etti.

Akıllı cep telefonları kullanıcılarının İktisat Mobil Bankacılığı'nı; Apple Store veya Google Play Store'dan İktisatbank yazarak indirebileceklerini belirten İlker Kördeve; para transferinden yatırım işlemlerine, döviz işlemlerinden fatura ödemelerine, kredi işlemlerinden kredi kartı borcu ödemelerine kadar birçok bankacılık işlemini yapabileceklerini ifade etti. İktisat Mobil Bankacılığın kullanıcıya özel ayarlanabilir açılış sayfaları ve çizgir seçeneği sayesinde üst düzey bir güvenlik sağladığını sözlerine ekleyen Kördeve, İktisatbank müşterilerinin bankacılık hizmetlerine ihtiyaçları olan her yerde ve her zaman hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabileceklerini kaydetti.

İktisatbank müşterisi olmayan kişilerin de İktisat Mobil Şube Uygulaması'nı indirebilecekleri; uygulamada yer alan hesaplama araçları, fiyat ve oranlar, en yakın İktisatbank şube ve ATM'si, ürün ve hizmetler gibi bilgi menülerden yararlanabilecekleri belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.