EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

Yunanistan Maliye Bakanı Varufakis resmen geri döndü

Yunanistan Maliye Bakanı Varufakis resmen geri döndü

Yunanistan'ın eski Maliye Bakanı Yanis Varoufakis, "DiEM 25" adlı yeni bir hareketini resmen duyurdu. Berlin'de resmi olarak harekete geçirilen oluşumun ana hedefi Avrupa'daki demokrasiyi güçlendirmek.

Yayın Tarihi: 10/02/16 15:33
okuma süresi: 1 dak.
Yunanistan Maliye Bakanı Varufakis resmen geri döndü
A- A A+

Varoufakis yeni hareketi için Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden akademisyen ve vatandaşlarla bir araya gelerek Berlin'de 'Volksbühne' adlı gösteri merkezinde ilk buluşmasını gerçekleştirecek.

Varoufakis yeni Avrupa demokrasi hareketinin amacının parti kurup partilere muhalefet yapmak olmadığını söyledi. Varoufakis, DiEM 25 oluşumunun asıl amacının AB vatandaşlarını ırk, din ve ülke gözetmeden bir araya getirip AB'nin problemleri hakkında konuşmak ve çözüm yolları bulmak olduğunu dile getirdi. Varoufakis ayrıca, AB içerisinde sağ görüşlü grupların çoğalmasını hiç doğru bulmadığını açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.