EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 2 dak.

Altın yükselişini sürdürüyor

Altın yükselişini sürdürüyor

Altının ons fiyatı, dolardaki düşüş eğiliminden bulduğu destekle yükselişini sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 19/04/16 13:32
okuma süresi: 2 dak.
Altın yükselişini sürdürüyor
A- A A+
Dün 1.241 dolara kadar yükselen altının ons fiyatı, bu seviyelerde tutunamayarak kazançlarını geri vermiş ve günü 1.233 dolardan tamamlamıştı. ??Bugün Asya piyasalarında güne sakin başlayan altının ons fiyatı, doların diğer para birimleri ve emtialar karşısında değer kaybetmesinin etkisiyle yükselişe geçerek 0,9 artışla 1.246 dolara kadar çıktı.

Altının onsu şu dakikalarda 1.244 dolar seviyesinden işlem görüyor.??Analistler, küresel piyasalarda petrol fiyatındaki yükselişin de desteği ile risk iştahının arttığının, bunun da dolar talebinin düşmesine neden olduğunu belirtiyor. Dolar endeksindeki değer kaybının altının ons fiyatını desteklediğini ifade eden analistler, teknik olarak 1.262 dolar direncinin gündeme gelebileceğini, olası düşüşlerde ise 1.225 dolar desteğinin öne çıkacağını kaydediyor.??Dün yüzde 0,6 azalışla 112,55 liradan günü tamamlayan altının gram fiyatı ise şu sıralarda ons fiyatından bulduğu destekle 113,25 liradan alıcı buluyor.

Kapalıçarşı'da şu dakikalarda çeyrek altın 185 liradan, Cumhuriyet altını 754 liradan satılıyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.