EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 4 dak.

EBRD Kıbrıslı Türk danışmanlar için verdiği eğitimlerin ikincisini düzenliyor

EBRD Kıbrıslı Türk danışmanlar için verdiği eğitimlerin ikincisini düzenliyor

"Danışmanlık İşinizi Geliştirin" eğitim serisinin "Danışmanlık hizmetlerinin pazarlanması ve satışı" modülü Haziran'da Lefkoşa'da yapılacak.

Yayın Tarihi: 31/05/16 14:32
okuma süresi: 4 dak.
EBRD Kıbrıslı Türk danışmanlar için verdiği eğitimlerin ikincisini düzenliyor
A- A A+
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) "Danışmanlık İşinizi Geliştirin" eğitim serisinin "Danışmanlık hizmetlerinin pazarlanması ve satışı" modülü 13-16 Haziran'da Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nda yapılacak. EBRD Kıbrıs'ta "Danışmanlık İşinizi Geliştirin" eğitim serisini 2015'te başlattı. Program, verimli ve etkili danışmanlık vermek ve aynı zamanda başarılı bir danışmanlık işini yürütmek için elzem olan beceriler, kaynaklar ve teknikleri kapsayan altı modülden oluşan bir dizi eğitim sunmaktadır.

İlk olan "Danışmanlık için İşletmelere Teşhis Koymak" eğitimi geçtiğimiz Aralık ayında Lefkoşa'da gerçekleştirildi. Yönetim danışmanlığında 23 yıllık deneyimi olan eğitmen Nicholas Warn'ın verdiği eğitime 22 Kıbrıslı profesyonel danışman katıldı. Katılımcılar bir araya gelme, birbirlerinin deneyimlerinden öğrenme ve profesyonel bir network oluşturma fırsatını buldular.

Eğitim dizisini başarıyla başlatan EBRD, yerel danışmanlık pazarlamasını geliştirme çabalarını Haziran ayında ikinci bir eğitim düzenleyerek devam ettirmeye karar verdi. "Danışmanlık hizmetlerinin pazarlanması ve satışı" modülü profesyonel danışmanlara nasıl daha fazla müşteri çekebileceklerini ve seslerini nasıl duyurabileceklerini, kabul edilecek proje tekliflerini nasıl hazırlayacaklarını ve müşteri ilişkilerini nasıl yöneteceklerini öğretmek için tasarlanmıştır.

"Danışmanlık hizmetlerinin pazarlanması ve satışı" eğitimi iki yıl ve üzeri deneyime sahip danışmanlara yöneliktir ve yine Nick Warn tarafından verilecektir. Dört gün sürecek bu eğitim 13 ve 16 Haziran tarihleri arasında Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek. Eğitim ve EBRD'nin Kıbrıs'taki danışmanlık faaliyetleriyle ilgili daha fazla bilgi için knowhowcyprus@ebrd.com adresinden KOBİ Finans ve Kalkınma Grubu'na ulaşabilirsiniz.

EBRD Lefkoşa Ofisi Başkanı Libor Krkoška konuyla ilgili şunları söyledi: "Danışmanlık İşinizi Geliştirin" eğitimleri EBRD tarafından küçük ve orta ölçekli işletmeleri (KOBİ) destekleme faaliyetlerimizin bir parçası olarak, eğitim ücretlerinin danışmanlarla paylaşılmasını mümkün kılan donörümüz Avrupa Birliği'nin cömert desteği sayesinde düzenlenmektedir. Bankanın Küçük İşletmeler Girişimi kapsamındaki hedeflerimizden biri yerel piyasaların kapasitesini güçlendirmektir".

"EBRD, KOBİ'lere işletmelerini büyütebilecek finansman ve uzmanlığa erişmeleri için doğrudan destek sağlamakta, modern piyasa ekonomisinin gerekliliklerine uyum sağlamalarına yardımcı olmaktadır. Kıbrıs'taki danışmanlık faaliyetlerimiz 2015'te başladı. KOBİ'lerin küresel bir ekonomide daha rekabetçi olmalarına yardım etmenin ülkeyi yeniden somut bir büyüme yoluna sokmaya katkıda bulunacağına inanıyoruz."

EBRD 20 yıldan uzun bir süredir Küçük İşletmelere Danışmanlık Programını başarıyla yönetmiş, 35 ülkede yaklaşık 15,000 küçük ve orta ölçekli işletmeye 230 milyon € donör finansmanı bağlamıştır. Programdan yararlanan şirketlerin büyük çoğunluğunun cirolarında ve üretkenliklerinde artış olmuş, istihdam yaratma ve dış finansmana erişimde de eşit derecede etkileyici sonuçlar elde edilmiştir.

EBRD ile çalışan danışmanlar 6,000'den fazla profesyonelden oluşan büyüyen bir network'ün parçasıdırlar ve Banka onlar aracılığıyla birçok uzmanlık alanında yerel firmaları dinamik projeler için buluşturmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.