EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

S&P RCB Bank'a 'BB-/B' kredi notu verdi

S&P RCB Bank'a 'BB-/B' kredi notu verdi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Standard and Poor`s, RCB Bank Ltd'e, istikrarlı bir tahminle uzun ve kısa vadeli karşı taraf kredi risk derecesi olarak 'BB-/B' verdi.

Yayın Tarihi: 16/03/17 15:34
okuma süresi: 1 dak.
S&P RCB Bank'a 'BB-/B' kredi notu verdi
A- A A+
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Standard and Poor's, RCB Bank Ltd'e, istikrarlı bir tahminle uzun ve kısa vadeli karşı taraf kredi risk derecesi olarak 'BB-/B' verdi.

RCB bank çarşamba günü yaptığı açıklamada, Standard and Poor's'ın son kredi döngüsüyle kazanılan performans ve daha fazla güvenilirlikle bankanın kredibilitesinin, bankanın Kıbrıs'ın üçüncü büyük bankası olarak durumunu yansıttığının altını çizdiğini bildirdi.

Derecelendirme kuruluşu, bankanın şimdiki güçlü düzeyinde kalması için alım kapasitesinin ve takipteki kredilerin yerel bankalardan önemli ölçüde daha düşük olmasını beklediğini duyurdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.