EMLAK
okuma süresi: 3 dak.

Near East Bank'dan emlak talebine "Yüzde Yüz Kredi" dönemi

Near East Bank'dan emlak talebine "Yüzde Yüz Kredi" dönemi

Birbirinden cazip, kolay ulaşılabilir kredi olanaklarıyla esnafa, sanayiciye, tüketiciye rahat nefes aldırmaya devam eden Near East Bank, gençlere sağlıklı bir gelecek hazırlamada en önemli faktör olarak kabul edilen emlak konusunda önemli bir açılım gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 26/09/12 12:54
okuma süresi: 3 dak.
Near East Bank'dan emlak talebine "Yüzde Yüz Kredi" dönemi
A- A A+

Emlak amaçlı kredi taleplerinde bugüne kadar yüzde 75'leri aşmayan değerlendirme oranları, Near East Bank'ın dün ülkenin kendi öz kuruluşlarından Blue Ways Grubuna bağlı Kıbrıs Emlak kuruluşuile imzaladığı işbirliği protokolünden sonra Yüzde 100'lere çıktı.

Kıbrıs Emlak Ltd.'in Girne Boğaz Bölgesi'nde oldukça makul fiyatlarla halka arz ettiği arsalara dün imzalanan protokol sonrasında Near East Bank güvencesiyle hem uzun vadeli hem de yüzde 100 değerlendirme ile kredi olanağı sağlanıyor.

Emlak sektörüne sıkıntılı ortamda ciddi rahatlık sağlayacak işbirliği protokolü dün Kıbrıs Emlak Ltd.'in Boğaz girişindeki merkez ofislerinde yer alan etkinlikte Grup Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim ve Near East Bank Bireysel Bankacılık Grup Müdürü Tülay Umut tarafından imzalandı.

İmza etkinliği sonrasında söz alan Çağatay Özbirim, emlak sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip olduklarını belirterek ülkenin güvenilir kuruluşlarından bankacılık sektörünün yükselen yıldızı Near East Bank'la işbirliği içinde olmaktan kıvanç duyduklarını vurguladı.

Gerek konut gerekse arsa olarak bugüne kadar bankaların yüzde 75 değerlendirme limiti ile kredi sağladığını, fakat Near East Bank'ın 12 ay ile 120 ay arası vade sunduğunu, diğer yandan arsaların yüzde 100'nü değerlendireceğini anlatan Özbirim, arsalarla birlikte 6 ayrı tipte konut projeleri bulunduğunu, bunlar için de NearEast Bank ile işbirliği yapabileceklerini kaydetti.

Özbirim, " halktan gelep talepleri değerlendirip bu işbirliğini sonuçlandırdık. İnsanlarımız peşinatsız, 10 yıla kadar uzayan vadeler ve aylık 261 Sterlin taksit olanağı ile bir arsa sahibi olabilecek. Dilerse arsasını ipotek vererek kredi yoluyla üzerine evini de yapabilecek. İşbirliğinde emeği geçenleri kutlar başarılar dilerim" şeklinde sözlerini tamamladı.

Banka adına söz alan Tülay Umut ise halka, özellikle gençlere kendi ülkelerinde tutunabilme olanağı yaratmak istediklerini, işbirliği sonrasında Near East Bank olarak sağlayacakları makul ve geriye dönüşü de ulaşılması da kolay kredilerle gençleri arsa ve konut sahibi yapabileceklerine inandıklarını belirtti. Umut, protokolün emlak sektörüne de yeni bir ivme kazandıracağına inandıklarını da vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.