ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye Haberler...

Polisiye Haberler...

İki ayrı olayda, askeri bölgeyi ihlal ettikleri tespit edilen şahıslar tutuklandı.

Yayın Tarihi: 20/04/14 13:34
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye Haberler...
A- A A+

Lefkoşa'da H.E. (E-48), dün saat 20.00 sıralarında, 1. derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ederek KKTC'ye giriş yaptığı sırada tespit edilerek tutuklandı.

KANUNSUZ GİRİŞ.

Polisten yapılan açıklamaya göre, 17 Nisan'da da saat 20.30 sıralarında, Ercan Havalimanı'nda N.A (K-30), muhaceret işlemi yaptırmadan gizlice KKTC'ye giriş yaptığı ve ayni gün I. derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ettiği bir sırada tespit edildi.

Adı edilen ve meselede bağlantısı olduğu belirlenen H.M. (E-36) de tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (HİNT KENEVİRİ) TASARRUFU

Dün 10.30-11.00 saatleri arasında, Lapta'da N.Ç.'nin (E-32) kaldığı bir otelin odasında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 100 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 3 adet içinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara bulunarak emare olarak alındı.

N.Ç ve meseleyle bağlantısı olduğu tespit edilen S.I. (E-32) tutuklandı.

HIRSIZLIK (GELİŞME)

17 Nisan tarihli Basın Bülteninde, 21 Mart-16 Nisan .04.2014 tarihleri arasında, Gazimağusa Serbest Liman içerisinde "Sabah Shipping Ltd"in sorumluluğunda bulunan konteyner ve içerisinde bulunan 219,000 paket (438 koli) sigaranın meçhul şahıs veya şahıslar tarafından çalındığı bildirilmişti.

Yürütülen soruşturmada, sigara kaçakçılığında kullanılan konteyner, dün Akova köyü Ağıllar bölgesinde içi boş bir şekilde bulunarak emare olarak alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.