ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Çocuklar hırsızlıktan tutuklandı

Çocuklar hırsızlıktan tutuklandı

Gazimağusa'daki Fındık Cafe ve Şampiyon Restoran'a girerek, para çalan iki çocuk yakalandı. Girne'de ise aralarında iki çocuğun bulunduğu 3 kişi hırsızlık suçundan yakalandı.

Yayın Tarihi: 21/06/14 11:41
okuma süresi: 2 dak.
Çocuklar hırsızlıktan tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre dün saat 01:00 sıralarında, Gazimağusa'da faaliyet gösteren "Fındık Cafe" isimli iş yerinin sineklik teli ve "Şampiyon Restoran" isimli iş yerinin brandanın fermuarı, S.D.(E-14) ve A.V.(E-13) adlı iki çocuk tarafından açılarak içeriye girilmiş ve "Fındık Cafe" içerisinden 70 TL, "Şampiyon Restoran" içerisinden ise 40 TL bozuk paranın çalındığı tespit edilmiştir.

Adı edilen çocuklar hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam ediyor.

İki çocuk da Girne'de yakalandı

Öte yandan 18 ve 19 Haziran tarihlerinde 22:00-07:30 saatleri arasında, Girne'de, bir siteye ait araç park yerinde bulunan Zeliha GÖK'e ait MS 817 plakalı araç içerisinden; bir adet dizüstü bilgisayar, 50 TL, 2 ABD Doları, 50 Bulgaristan Levası ve 50 Rusya Rublesi nakit paralar, A.P.(E-18), A.E.Ş.(E-16) ve H.E.(E-15) tarafından çalındı.

Polisten yapılan açıklamaya göre iki çocuğun da aralarında bulunduğu 3 kişi tespit edilerek tutuklandı.

Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.