ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polis haberleri…

Polis haberleri…

Girne'de Peter Ruzo (E-61) isimli şahıs dün, kalmakta olduğu bir otelin "beach bar" kısmında aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 08/09/14 17:49
okuma süresi: 2 dak.
Polis haberleri…
A- A A+

Polis Basın Bülteni'ne göre, bugün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde müteveffanın cesedi üzerinde yapılan otopsi neticesinde ölüm sebebinin "kalp yetmezliği" olduğu tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

GİRNE-TATLISU ANAYOLUNDA SOYGUN, CİDDİ DARP VE KASTİ HASAR

Girne-Tatlısu anayolu üzerinde O.G. (E-24), kullanımında bulunan aracına, arkasında seyir halinde bulunan Seyit Dursun Ertürk'ün aracı ile çarptığı gerekçesiyle, aynı araçta yolcu olarak bulunan G.Ö. (E-42) ve N.S. (K-42) ile Seyit Dursun Ertürk'ü, yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine vurmak suretiyle ciddi bir şekilde darp etti, ayrıca aracın içerisinden kontak anahtarını, 1 adet cep telefonu, bir adet el çantası ve içerisindeki iki adet sürüş ehliyeti, iki adet banka/kredi kartı, bir adet pasaport ve bir adet nüfus cüzdanını alıp çaldılar.

Olay esnasında Ertürk'ün takmakta olduğu gözlüğü de kırmak suretiyle kasti hasara uğratan zanlılar, olayın polisin bilgisine gitmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada tespit edilerek tutuklandı.

GÜNEŞKÖY'DE KANUNSUZ AVLANMA

Polis tarafından yapılan rutin avcı kontrollerinde H.O.'nun (E-47) Güneşköy'de 54 numaralı ava açık bölgede avlanması yasak hayvan olan bir adet ova tavşanını, A.M.'nin (E-46) ise Güzelyurt'da 50 numaralı kapalı bölge içerisinde dört adet fassa kuşunu vurmak suretiyle kanunsuz olarak avlandıkları tespit edildi.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.