ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polis haberleri...

Polis haberleri...

Gazimağusa'da faaliyet gösteren Cristal Rocks Otel'de turist olarak kalmakta olan Zdenek Prcek (E-63), bugün sabah aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 08/10/14 17:49
okuma süresi: 2 dak.
Polis haberleri...
A- A A+

Gazimağusa'da faaliyet gösteren Cristal Rocks Otel'de turist olarak kalmakta olan Zdenek Prcek (E-63), bugün sabah aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Polis Basın Bülteni'ne göre, sabah 08.30 sıralarında rahatsızlanan Prcek, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde saat 09.20'de yaşamını yitirdi. Soruşturma devam ediyor.

GÖNYELİ VE KARŞIYAKA'DA HIRSIZLIK

Gönyeli'de, Mustafa Gazelci'ye ait evden, muhtelif ziynet eşyaları; Karşıyaka'da ise, Aynur Tek'e ait evden muhtelif ziynet eşyaları ile bin 500 TL nakit para çalındı. Soruşturma devam ediyor.

BERNA PETROL'DE YAKLAŞIK 13 BİN TL ÇALINDI

Gazimağusa'da faaliyet gösteren "Berna Petrol" isimli iş yerinde çalışmakta olan H.B.(E-34)'nin, satılan akaryakıt karşılığı müşterilerden tahsil ettiği toplam 12 bin 991 TL parayı iş yerine teslim etmeyerek çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs aranıyor.

GAZİMAĞUSA'DA KAVGA

Gazimağusa'da bu sabah saatlerinde, Bahriyeli Sokak üzerinde H.U.(E-24), A.E.Ü. (E-25), A.F.Ö.(E-28) ve N.E.Ö. (E-27); daha öncenden gittikleri barda, "kız arkadaşlarına içki ısmarlamak istedikleri" gerekçesiyle Yusuf Yakar, Ümit Özkan, Bora Özkan ve Mehmet Menderes'in vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayaklarıyla vurarak ciddi şekilde darp etti.

Ayrıca H.U., belindeki kemeri çıkarıp kasten Yusuf Yakar'ın sol gözüne vurarak, retinasının yırtılmasına sebep oldu. Bahse konu şahıslar tutuklanırken soruşturma devam ediyor.

İZİNSİZ BAĞIŞ TOPLAMA VE KİTAP SATMA

Lefkoşa'da Fuar Alanı içerisinde İ.Y. (E-34) ve Y.Y.'nin (K-25) "Lösemili Çocukları Koruma ve Kalkındırma Derneği" isimli kuruluşa yardım toplama amacı ile yetkili makamdan izinsiz kitap satışı yaptıkları tespit edildi.

Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.