ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa'da uyuşturucu madde

Gazimağusa’da uyuşturucu madde

Gazimağusa'da dün gece bir genç, kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan tutuklandı

Yayın Tarihi: 29/11/14 12:50
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa’da uyuşturucu madde
A- A A+

Polisten verilen bilgiye göre, isminin baş harfleri V.K.(E-23) olan gencin aracında polisin yaptığı aramada, 2 gram ağırlığında "sentetik cannabinoid" türü uyuşturucu bulundu.

TURİZM ACENTESİNDEN 450 TL ÇALINDI

Yine Gazimağusa'da Kre-Kom isimli turizm acentesinin demir kapısı kırılarak 450 TL çalındı.

27-28 Kasım tarihlerinde meydana geldiği belirtilen hırsızlık sırasında asma kilit ve alüminyum kapının altı da kırıldı.

GİRNE'DE DARP VE TEHDİT

Girne'deki bir işyerinde yaşanan alacak verecek tartışmasında boğazı sıkılarak darp edilen bir kişi, borcunu ödememesi halinde öldürülmekle tehdit edildi.

Polis bültenindeki bilgilere göre, Girne'de dün saat 14.00'te isimlerinin ilk harfleri A.K.(E-20), D.A.W.(E-27) ve O.O.(E-26) olarak açıklanan üç kişi, Amir Shahzad Shahid'a ait işyerine girerek, alacak verecek meselesi gerekçesiyle Shahid'in şahsın boğazını sıkıp darp etti. Zanlılar Shahid'i, borcunu ödememesi halinde ölümle tehdit etti.

AMME FESATÇILIĞI YAPTI, TUTUKLANDI

Girne'de dün bir kişi "amme fesatçılığı" suçlamasıyla tutuklandı.

İsminin baş harfleri O.G.(E-46) olan şahıs dün Girne'de, İzzat Abdal Rahman Ahmad İbraham'a borç para verip geri alamadığı için onu otelden hırsızlıkla suçladı.

İbraham'ın işletmecisi olduğu otelin resepsiyon çekmecesinden para çalmadığı halde, çaldığı yönünde polise beyanda bulunan O.G. tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.