ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Karar bugün açıklanacak

Karar bugün açıklanacak

Değirmenlik'te 4 Ağustos tarihinde Nejla Çağdaşoğulları'nın ölümü ile sonuçlanan ateşli silah kazasında, eşini öldürmekten sorumlu tutulan Ördel Çağdaşoğulları, Lefkoşa Ağır Ceza'da görüşülen davada dün aleyhine getirilen 10 davadan itham edilerek suçlu bulunup mahkum edildi.

Yayın Tarihi: 26/12/14 07:50
okuma süresi: 1 dak.
Karar bugün açıklanacak
A- A A+

İtham edildiği hiç bir davayı kabul etmeyen sanık Ördel Çağdaşoğulları'nın davasında 26 tanık dinlenirken, 47 adet emare mahkemeye sunuldu.

Ördel Çağdaşoğulları'nın davası Mahkeme Başkanı Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay'dan oluşan heyetin huzurunda görüşüldü.

Oğluyla tartıştığı sırada kavgayı ayırmak için araya giren eşi Nejla Çağdaşoğullarını tasarrufunda bulundurduğu av tüfeği ile vurarak ölümünden sorumlu tutulan 65 yaşındaki sanık Ördel Çağdaşoğulları mahkeme salonunda oldukça üzgündü. Sağlık durumundan ve yaşadığı travmadan dolayı güçlükle ayakta duran Çagdaşoğulları Ömer Güran'ın emri ile duruşmayı oturarak dinledi.

Bugün karar okunacak

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay'dan oluşan heyetin huzurunda görüşülen Ördel Çağdaşoğulları'nın kararı bugün Lefkoşa Ağır Ceza'da saat 08.30'da açıklanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.