ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Ülkede meydana gelen polisiye olaylarda, bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı, bir kişi tutuklandı, iki kayıp şahıs ise aranıyor.

Yayın Tarihi: 25/02/15 18:31
okuma süresi: 1 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

ZEYTİN AĞAÇLARINI KESTİ

Polis bültenine göre, Değirmenlik'te Volkan Çanakçı' ya ait arazide bulunan iki zeytin ağacını kesen 39 yaşındaki M.Ş. hakkında yasal işlem başlatıldı.

YUMRUK ATTI, BIÇAKLANDI

Gazimağusa'da bir alışveriş merkezine ait park yerinde meydana gelen olayda ise, 17 yaşındaki M.T. arkadaşını rahatsız ettiği gerekçesiyle aynı yaşlardaki F.Ö'nün yüzüne yumruk vurarak ciddi şekilde darp etti. F.Ö. de tasarrufunda bulundurduğu bıçakla M.T'yi yaraladı.

Yaralı Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinden sonra kontrol altına alınırken, F.Ö. tutuklandı.

İKİ KIZ KAYIP

Öte yandan Lapta'da 15 yaşındaki Halisa Tekdaş'ın dünden, Girne'de de 14 yaşındaki Cansu Kaya'nın pazartesi gününden beri kayıp olduğu bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.