ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hırsızlıktan tutuklu 5 kişinin başka suçları da tespit edildi

Hırsızlıktan tutuklu 5 kişinin başka suçları da tespit edildi

Çeşitli bölgelerde "ev açma ve hırsızlık" suçu işledikleri gerekçesiyle tutuklu bulunan 5 kişiyle ilgili ileri soruşturmada, başka suçları da olduğu ortaya çıktı.Polis, yeni ortaya çıkan suçlarla ilgili bir kişiyi daha tutukladı.

Yayın Tarihi: 23/05/15 11:49
okuma süresi: 2 dak.
Hırsızlıktan tutuklu 5 kişinin başka suçları da tespit edildi
A- A A+

Polis basın bülteninde yer alan bilgilere göre, mayıs ayında çeşitli bölgelerde meydana gelen ev açma ve hırsızlık meselelerinden tutuklu bulunan D.P. (E-16), G.K. (E-22), S.D. (E-15), H.D. (E-16) ve M.K.V.'nin (E-14) yapılan sorgulamalarında 27 Şubat-11 Mayıs arasında, Gazimağusa'da Akun Market'ten, Lemar Market'ten ve Tavamacı adlı işyerinde para ve bazı ürünler çaldıkları veya işyerine hasar verdikleri saptandı.

5 kişiye ek olarak U.C.G. (E-16) de tutuklandı.

UKÜ'DE CİDDİ DARP

Haspolat'ta Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) kampüsünde dün gece Azad Özgür Aka (E-24) adlı öğrenci, 60-70 kişilik grubun saldırısına uğradı.

Saat 22.45'te meydana gelen olayda, Aka'nın burnu kırıldı.

Öte yandan yine UKÜ'de bugün saat 01.00'de M.A.A. (E-21) yüzde 76 promil alkol tesiri altındayken, yine aynı okulda öğrenci olan Y.A. (E-20) ile tartıştı. Birbirlerine vuran ve bağırıp çağıran gençler tutuklandı.

UNUTULAN TABLETİ ÇALDI, TUTUKLANDI

Girne'de dün saat 11.30'da "Gezegen" adlı işyeri içinde Şelale Kuşçu'nun tezgah üzerinde unuttuğu tableti bularak çalan A.S.T. (E-27) tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.