ADLİ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Girne Turizm Limanı'ndan KKTC'ye giriş yapan M.A'ya gümrüğe bildirilmemiş mal tasarrufu nedeniyle yasal işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 30/06/15 13:56
okuma süresi: 4 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

Girne Turizm Limanı'ndan KKTC'ye giriş yapan M.A'ya gümrüğe bildirilmemiş mal tasarrufu nedeniyle yasal işlem başlatıldı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, dün, saat 10.30 sıralarında, Girne Turizm Limanı'ndan KKTC'ye giriş yapan M.A.'nın (E-39) tasarrufunda, gümrüğe beyan edilmemiş; 660 çorap, 204 iç çamaşırı ve 129 şalvar bulunarak emare olarak alındı.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE

Lefkoşa'da İ.O. (E-36)'nun ikametgahında dün 10.30 - 12.00 saatleri arasında polis tarafından yapılan aramada, uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 33 hap, yaklaşık 3 gram ağırlığında methamphetamine türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 8 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve vücut geliştirmede kullanılan 8 değişik markadan oluşan toplam 11 bin 960 hap, 11 değişik markadan oluşan toplam 543 ampul şeklindeki ilaç bulunarak emare olarak alındı. İ.O. tutuklandı.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

Gazimağusa'da U.T.'nin (E-20), üzerinde dün saat 22.00 sıralarında, polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık 100 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Açıklamaya göre, U.T yapılan sorgulamasında, bahse konu uyuşturucu maddeyi İ.D'den (E-28), aldığını söylemesi üzerine, İ.D'nin evinde yapılan aramada, 3.600 gram ağırlığında uyuşturucu madde olduğuna inanılan madde ile uyuşturucu satışından elde ettiğine inanılan toplam 1.695 TL nakit para bulunarak emare olarak alındı. U.T ve İ.D tutuklandı.

AMBAR AÇMA, HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR

27-29.06.2015 tarihleri, 13.00-08.00 saatleri arasında, Alayköy'de faaliyet gösteren "Erel Production Ltd" isimli ambarın kapısının asma kilidi meçhul şahıs/lar tarafından kırıldıktan sonra içeriye girilmiş ve içerisinde bulunan tuğla imal makinesini çalıştırmada kullanılan 35 motor, yaklaşık 1000 kilo ağırlığında hurda elektrik kablosu, 57 metre uzunluğundaki yer altı elektrik kablosu, 200 kilo soyulmuş hurda bakır kablo ve bir adet araç aküsü çalındı.

HAYVAN HIRSIZLIĞI

28-29.06.2015 tarihleri, 10.00-07.00 saatleri arasında, Bostancı'da Türker Özdurak'a ait ağıl içerisinden dört kuzu da, meçhul şahıs/lar tarafından çalındı.

KONUTA GİRME

Polis açıklamasına göre, Gazimağusa'da A.Y. (E-30), saat 01.00 sıralarında, Mükremin Coşar' a ait ikametgahın penceresinden hırsızlık yapmak amacı ile içeriye girdi, fakat herhangi bir şey alamadan dışarıya çıktığı sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandı.

ARAZİ YANGINI

Bu arada, dün, saat 14.30 sıralarında, Düzova'nın güneyinde, Ünal Arifoğlu'na ait arazi içerisinde henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı bir yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu üç dönüm biçilmiş arpa ve tarla sınırlarında bulunan sekiz zeytin fidanı yanarak zarar gördü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.