ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hemşire Akın Curcur'u bıçakla yaraladı

Hemşire'yi biçakladı

Gazimağusa'da bu sabah H.D.Z. (E-37), Gazimağusa Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi'nde görevli hemşire Akın Curcur'u bıçakla yaraladı.

Yayın Tarihi: 20/09/15 12:59
okuma süresi: 2 dak.
Hemşire'yi biçakladı
A- A A+

Polisin açıklamasına göre, saat 06.30'da meydana gelen olay, H.D.Z.'nin Curcur'u alkollü içki tesiri altında iken ve kendine olan borcu ödemediği gerekçeyle bıçakladı.

Olayla ilgili H.D.Z tutuklandı.

5 KİŞİ YURT DIŞINA KAÇAK YOLLA YOLCU TAŞIMAKTAN TUTUKLANDI

Alsancak'ta 5 kişi, dün, 15'i Pakistan, 2'si Mali, 2'si Togo ve daha önce işlemiş olduğu suç nedeniyle mahkeme tarafından yurtdışına çıkışı yasaklanan Türkiye uyruklu B.K. (E-31) ile birlikte toplam 20 kişiyi sürat teknesiyle Anamur'a götürmekten tutuklandı.

Polisin açıklamasına göre, "Oris Beach Bar" yakınlarında onaylanmış liman olmayan deniz sahillerinden H.Ç. (E-32) kullanımında bulunan sürat teknesiyle henüz kimlikleri tespit edilemeyen toplam 20 kişiyi Anamur-Türkiye'ye götürmek suretiyle KKTC'den kanunsuz yollardan çıkış yapmalarına yardımcı olundu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri tarafından Sadrazamköy açıklarında yakalanan teknede bulunan H.Ç.'nin yanısıra M.A.K. (E-47), S.Y (E-36), T.Ç (E-32), ve M.T. (E-36 ) olayla ilgileri olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Meydana gelen olaylarla ilgili polis soruşturmaları devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.