ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar...

Polisiye olaylar...

Lefkoşa dün Barış, Sinir ve Ruh Hastalıkları Hastanesi'nde yatılı tedavi görmekte olan Göçmenköy de sakin Mehmet Şahbaz (E-65), aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 25/09/15 11:13
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar...
A- A A+

LEFKOŞA'DA ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Lefkoşa dün Barış, Sinir ve Ruh Hastalıkları Hastanesi'nde yatılı tedavi görmekte olan Göçmenköy de sakin Mehmet Şahbaz (E-65), aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Soruşturma devam ediyor.

ESENTEPE'DE UYUŞTURUCU MADDE BULUNDU

Esentepe'de, Atatürk Caddesi'nde park halinde bulunan bir araç içerisinde şüpheli vaziyette tespit edilen A.Y'nin (E-34) üzerinde yapılan aramada, uyuşturucu madde tespit edildi.

Polis, içerisinde tütün ile karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan sigaralar ve 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddeye emare olarak el koydu. Adı geçen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

BEYLERBEYİ'NDE ŞİDDET

Beylerbeyi'nde faaliyet gösteren bir işyerinin işletmecileri C.A (E-40) ile J.Y (K-41) arasında işle ilgili çıkan tartışma sırasında C.A, tasarrufunda bulundurduğu ekmek bıçağını J.Y'nin boğazına dayayıp, adı edilene şiddet tehdidinde bulundu, yüzüne ve vücuduna vurarak ciddi şekilde darp etti.

Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

BOSTANCI'DA HAYVAN HIRSIZLIĞI

Bostancı'da Fuat Özan'a ait ağıl içerisinden dün 2 adet kuzu çalındı. Soruşturma devam ediyor.

BÜLENT GÜNER İSİMLİ ŞAHIS KAYIP

Korkuteli'nde sakin Bülent Güner (E-40) isimli şahsın kayıp olduğu bildirildi. Polis Basın Bülteni'ne göre, Güner dün saat 13.00 sıralarında ikametgahından ayrıldı ve geri dönmedi. Soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.