ADLİ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Uyuşturucu tasarrufundan 3 kişi tutuklandı

Uyuşturucu tasarrufundan 3 kişi tutuklandı

Girne Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen huzur operasyonu sırasında, Girne-Lefkoşa anayolunda durdurulan bir aracın sürücüsü, uyuşturucu tasarrufu suçundan tutuklandı.

Yayın Tarihi: 23/04/16 12:19
okuma süresi: 4 dak.
Uyuşturucu tasarrufundan 3 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, dün akşam 23.00 sıralarında Lefkoşa'dan Girne istikametine doğru seyreden R.R.'nin (E-32) kullanımında bulunan araç, kontrol maksatlı durduruldu. R.R'nin hareketlerinden şüphelenen polis, zanlının üzerini aradı.

Üst aramasında yaklaşık 1 gram ağırlığında "kokain" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile kokain türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan plastik kart bulunurken, zanlının aracında yapılan aramada ise yaklaşık 4 gram ağırlığında "hintkeneviri" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. R.R. tutuklandı.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE (SENTETİK CANNABİNOİD) TASARRUFU

Bu arada, dün sabah 06.30 sıralarında, Alayköy'de mezarlı yolu üzerinde, bir araç içerisinde tespit edilen E.T.(E-38) ve M.M.'nin (E-35) hareketlerinden şüphelenildiğini ve polis tarafından ileri soruşturma yürütüldüğü açıklandı.

Soruşturmada, tasarruflarında yaklaşık 3 gram ağırlığında "sentetik cannabinoid" türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde "sentetik cannabinoid" türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet sigara izmariti bulunarak emare olarak alındı. Her iki şahıs da tutuklandı.

ÇAYÖNÜ'NDE ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Çayönü köyünde sakin Feriha Beşerler (K-76) dün akşam 23.30 sıralarında ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

Polis, Gazimağusa'da A.J.'nin (E-22), 24 Mart'ta Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenci olan Amirkasra Mohammad Zadeh'e burs aldıracağını söyleyip yalan beyanda bulunduktan sonra 3 bin 750 ABD Doları nakit parayı sahtekarlıkla temin ettiğini bildirdi. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine A.J. tutuklandı.

VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP

Gazimağusa'da Beşevler Bölgesi'nde, M.Y.(E-42), Y.Ş.(E-32) ve E.Ö.(E-31), Y.Ş'nin eşine hakaret ettiği gerekçesi ile Ahmet Çetin'i, elleri ve ayakları ile vücudunun muhtelif yerlerine vurarak ciddi şekilde darp ettiği, dip sağ kulak iç zarının yırtılmasına sebep olduğu bildirildi.
Polis, bahse konu şahısları tutukladı.

İZİNSİZ KAZI YAPAN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Ozanköy- Çatalköy arasında bulunan "Vunos" isimli sit alanı içerisinde, dün 15.00 sıralarında C.E.(E-39) ve Y.B.(E-34), yetkili makamdan izinsiz kazı yaptıkları sırada polis tarafından suçüstü tespit edilerek tutuklandı.

Polis, kazılar sonucu bulunan eski eser nitelikli kırık testi parçaları emare olarak aldı.

GİRNE'DE HUZUR OPERASYONU…KUMARHANEDE 18 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM

Öte yandan, Girne Polis Müdürlüğü dün akşam sorumluluk sahası dahilinde "huzur operasyonu" düzenledi.

Bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri, kumarhaneler, diskolar, barlar ve kahvehaneler kontrol edilirken, yapılan denetimler sonucu kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak olan toplam 18 kişi tespit edilerek haklarında yasal işleme gidildi.

305 SÜRÜCÜYE İŞLEM

Polisten yapılan açıklamaya göre, trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontroller sonucu; 1120 araç kontrol edildi ve trafik suçu işlediği tespit edilen 4'ü sürüş ehliyetsiz ve 7'si alkollü araç kullanmak olmak üzere toplam 305 sürücü aleyhinde ileri işleme gidildi.

Kontroller sonucu, bir sürücü tutuklanırken, dokuz araç trafikten men edildi.

Denetimler sırasında bir kişiye ait araçta tecavüzi alet, diğer bir sürücünün tasarrufunda ise uyuşturucu madde (kokain ve hintkeneviri) tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.