ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Polisiye olaylar

Polisiye olaylar      

Ülkede son 1 günde 4 kriminal olay meydana geldi. Olaylardan 2'si yaralama, 1'i izinsiz ve çoban ruhsatı olmadan hayvan otlatma, bir diğeri ise uyuşturucu tasarrufu.

Yayın Tarihi: 13/05/16 16:35
okuma süresi: 2 dak.
Polisiye olaylar      
A- A A+
Polis Basın Bültenine göre, Tuzluca'da dün kendisine ait küçükbaş hayvanları yetkili makamdan izin almaksızın, çoban ruhsatı olmadan otlattığı için R.A.K.(E-39) hakkında işleme gidildi.Soruşturma devam ediyor.

GİRNE'DE UYUŞTURUCU

Girne'de D.T.'nin (E-37) evinde dün yapılan aramada uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 5 gram ağırlığında madde bulundu. Adı geçen kişiyi tutuklayan polisin soruşturması sürüyor.

ÇALIŞAN TARAFINDAN HIRSIZLIK

Çatalköy'de A.T.'nin (E-38) salı günü çalıştığı otel inşaatından 5 metre uzunluğundaki elektrik kablosu çalıp, bakırlarını almak istediği soyduğu sırada suçüstü tespit edilerek tutuklandı. Polisin soruşturması devam ediyor.

BIÇAKLA YARALADI

Gönyeli'de R.B. (E-31) dün gece tartıştığı Mehmet Kılıç'ı ekmek bıçağıyla sol bacağından yaraladı. Çıkan arbede sonucunda R. B.'ın de sağ el avuç kısmı da ciddi şekilde kesildi.

Meselede kullanılan ekmek bıçağı emare olarak alınırken, adı geçen şahıslar Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi edildi. Polis R.B.'yi tutukladı.

YARALAYIP KAÇTI

Haspolat'ta dün gece M.T. (E-22 ), tartıştığı Laith Bilal Odeh'i tasarrufunda bulunan ve ne olduğu tespit edilemeyen kesici bir aletle hafif bir şekilde yaralayıp, kaçtı.

Odeh, Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisine müteakip taburcu edildi. Zanlı ise aranıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.