ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Gazimağusa'da yaralama.. 1 kişi tutuklandı

Gazimağusa'da yaralama.. 1 kişi tutuklandı

Gazimağusa'da M.M (E-22), arkadaşını polise ihbar ettiği gerekçesiyle Yılmaz Yazgı isimli kişiyi yaraladı. M.M tutuklandı.

Yayın Tarihi: 15/05/16 12:25
okuma süresi: 3 dak.
Gazimağusa'da yaralama.. 1 kişi tutuklandı
A- A A+

Polis basın bültenine göre, dün gece kesici bir aletle sol ve sağ kolundan yaralanan Yazgı, Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

UYUŞTURUCUDAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis, önceki gün Girne- Lefkoşa anayolunda bir araçta uyuşturucu bulmasının ardından sürdürdüğü ileri soruşturmada mesele ile ilgilisi görülen Ü.Ç.(E-37) ile H.Ö.'yü de (E-62) tespit ederek tutukladı.

GAZİMAĞUSA'DA MARKETTE HIRSIZLIK

Gazimağusa'da faaliyet gösteren bir markete giren O.T. (E-18), market kasasından 530 TL nakit parayı çaldıktan sonra marketten çıkmaya çalışırken suçüstü yakalanarak tutuklandı.

GAZİMAĞUSA'DAKİ ARAÇ HIRSIZI TUTUKLANDI

Gazimağusa'da önceki gün meydana gelen araç hırsızlığı ile ilgili yürütülen soruşturma sonucunda mesele ile ilgili olarak Y.A (E-27) tespit edilerek tutuklandı.

BAHÇELİ'DE EV YANGINI

Bahçeli köyünde dün Kadir Nerkiz'e ait evde muhtemelen sönmemiş sigaranın koltuk üzerine düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle evin bir yatak odası, oturma odası ve ahşap tavan kısmı tamamen yandı; iki yatak odası, mutfak, tuvalet ve banyo ise çıkan ısı ve isten zarar görüp kullanılmaz hale geldi.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

GİRNE'DE BİR ARABA YANDI

Girne'de dün Hüseyin Ataçağ'a ait yeni park edilmiş araçta yangın çıktı. Motordaki benzin kaçağının aşırı ısıdan dolayı tutuşması sonucu çıktığı tahmin edilen yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

ÖZHAN VE AĞIRDAĞ'DA ARAZİ YANGINI

Bu arada Özhan köyünün batı kısmında dün gece Ecevit Konya'ya ait 5 dönümlük arpa ekilmiş tarla, henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın sonucu tamamen yandı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ağırdağ'da ise Salih Dayı'ya ait ağılda muhtemelen traktörün egzozundan çıkan kıvılcım yangına yol açtı. Yangın neticesinde devlete ait 20 dönüm arazi ile bir saman balyası yandı. Alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.