ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa'da ev açma suçundan iki kişi tutuklandı

Gazimağusa'da ev açma suçundan iki kişi tutuklandı

Gazimağusa'da dün, ev açma suçundan iki kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 22/05/16 11:32
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa'da ev açma suçundan iki kişi tutuklandı
A- A A+

Polis'ten yapılan açıklamada, isminin ilk harfleri C.Z (E-27) ve A.A (E-28) olan iki kişinin, Gazimağusa'da Abdulbekir Al Masaah'a ait ikametgaha girip, duvara monteli televizyonu aldıktan sonra, kaçmaya çalışırken fark edilmeleri üzerine, televizyonu bırakıp olay yerinden uzaklaştığı belirtildi. Bahse konu kişiler tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

GİRNE'DE DARP...

Girne'de dün Ecevit Caddesi üzerinde, korna çaldığı gerekçesiyle Talat Çağlin'ı, yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine vurmak suretiyle, ciddi şekilde darp etmesi nedeniyle, isminin baş harfleri T.Y (E-30) ve Y.Y (E-19) olan iki kişi tutuklandı. Olay esnasında T.Y'nin tasarrufunda bulundurduğu bıçağı sabit hale getirip Çağlin'a doğru yönelttiği de kaydedildi. Soruşturma devam ediyor.

PARA KAMBİYO YASASI'NA AYKIRI HAREKET...

Ercan Havalimanı'ndan, dün, yetkili makamlara beyan etmeden, Para Kambiyo Yasası'nda belirtilen miktardan (10.000 Euro muadili döviz veya Türk Lirası) fazla nakit parayla ülkeden çıkış yapmaya çalıştığı gerekçesiyle isminin baş harfleri S.A (E-56) olan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Bahse konu şahsın 85 bin TL nakit para ile çıkış yapmaya çalıştığı kaydedildi.

AKOVA - BOĞAZİÇİ YOLUNUN KUZEYİNDE YANGIN...

Öte yandan Akova - Boğaziçi yolunun kuzeyinde Asya At Çiftliği yanında dün çıkan yangında, Hüseyin Çavuş'a ait 5 dönüm anız, 4 adet rulo balya, Özdemir Şabanoğlu' na ait 3 dönüm anız ve mal sahibi henüz tespit edilemeyen 3 dönüm biçilmemiş buğday zarar gördü. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.