ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Korkuteli'nde kavga, Tuzla'da Hırızlık

Korkuteli'nde kavga, Tuzla'da Hırızlık

Korkuteli'nde dün çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 04/06/16 13:27
okuma süresi: 1 dak.
Korkuteli'nde kavga, Tuzla'da Hırızlık
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, dün saat 15.00 sıralarında M.B. (E-57) aracıyla yolda seyrettiği sırada traktörüyle karşı istikametten gelen Fettah Karakuzu'a durması için el işareti yaptı.

Karakuzu'nun durmasıyla ikilinin arasında tartışma çıktı. M.B. tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla Fettah Karakuzu'yu sağ elinden yaraladı. M.B. tutuklandı.

MUTFAK KAPISINI AÇARAK EVE GİREN HIRSIZ PARA VE CEP TELEFONU ÇALDI

Tuzla'da bir evden nakit para ve cep telefonu çalındı.

Polisin verdiği bilgiye göre, dün saat 17.30 sıralarında, Tuzla'da Nadire Nalbant'a ait evin mutfak kapısını açarak içeriye giren A.M. (E-21) evden 150 Euro nakit para ve 1 cep telefonunu çaldı. A.M. daha sonra arkadaşının evinde bulunduğu sırada çaldığı cep telefonunu su dolu kovaya attı. Söz konusu kişi tespit edilerek tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.