ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Lefke'de sopalı bıçaklı kavga; 2 kişi tutuklandı

Lefke'de sopalı bıçaklı kavga; 2 kişi tutuklandı

Dün saat 19.30 sıralarında, Lefke 'de, Zafer Caddesi üzerinde yaşanan kavga sonucu iki kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 10/06/16 15:56
okuma süresi: 3 dak.
Lefke'de sopalı bıçaklı kavga; 2 kişi tutuklandı
A- A A+
Dün saat 19.30 sıralarında, Lefke 'de, Zafer Caddesi üzerinde yaşanan kavga sonucu iki kişi tutuklandı.

Polis açıklamasına göre, Y. E. D. (E-27) ve M. M.Ö. (E-31) daha önceden aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları sırada birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine gelişi güzel vurup kavga ettikleri esnada, M.M. Ö. tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tahta ile Y.E.D'nin burnuna, kafasına ve sırt kısmına vurarak adı edileni darp ettiği sırada Y. E.D. de tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu çakı ile M.M.Ö'yü sol kol ve sol koltuk altından hafif şekilde yaraladı. Bahse konu şahıslar tutuklandı.

İSKELE'DE "TRAFİK VE ASAYİŞ OPERASYONU" DÜZENLENDİ

İskele Polis Müdürlüğü, sorumluluk sahası dâhilinde "Trafik ve Asayiş Operasyonu" düzenledi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, dün 17:00-22:00 saatleri arasında düzenlenen operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren kumarhanelere ve bahis evleri kontrol edilmiş olup herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Trafik ekiplerinin yaptığı denetimler sonucu 250 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen toplam 17 araç sürücüsü aleyhinde ileri işleme gidildi.

ÇATALKÖY'DE ANİ VE GAYRİ TABİİ ÖLÜM

Bugün saat 00.50 sıralarında, Çatalköy'de, faaliyet gösteren bir otelde kalmakta olan Esther Vital (K-62) otel odasının balkon kısmında aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Aynı gün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde, adı edilenin cesedi üzerinde yapılan otopsi sonucu ölüm sebebinin tespiti için doku örnekleri alındı.

EV AÇMA VE HIRSIZLIK

Tatlısu'da, Çarşamba günü,bir sitede bahçıvan olarak çalışan E.Y.(E-50), sitede sakin Inga Tolmacheva'nın ikametgahının kapısını açıp içeriye girerek, ikametgah içerisinden 500 Euro nakit para çaldı. E.Y tutuklandı.

SAHTEKÂRLIKLA PARA TEMİNİ

Girne'de, Y.G.(E-36)'nin çarşamba günü iki kişiye yasal olmayan yollardan Türkiye'ye götürme vaadinde bulunup, bu kişilerden toplam 2 bin 500 Euro nakit parayı sahtekârlıkla temin ettiği tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.