ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Hırsızlık, uyuşturucu, yangın...

Hırsızlık, uyuşturucu, yangın...

Lefkoşa'da yaşayan Ziavr Rahman'ı 5 gün arayla 2 kez kaçırarak toplam 7 bin Euro'sunu çalan 4 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 24/06/16 18:34
okuma süresi: 3 dak.
Hırsızlık, uyuşturucu, yangın...
A- A A+
Lefkoşa'da yaşayan Ziavr Rahman'ı 5 gün arayla 2 kez kaçırarak toplam 7 bin Euro'sunu çalan 4 kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde yaşları 24 ile 40 arasında değişen 3 kişi Bangladeş uyruklu Ziavr Rahman'ı Lefkoşa'daki evinden zorla alarak, kullandıkları araçla kaçırdı. İ.S.(E-40), H.Ö.(E-41) ve H.A.(E-24), Rahman'ı Gazimağusa'da bir eve götürerek 5 bin Euro nakit parasını çaldı.

Polis, ileri soruşturmasında Rahman'ın 18 Haziran'da da benzer bir olaya maruz kaldığını tespit etti.

Verilen bilgiye göre, İ.S.(E-40), H.Ö.(E-41), Ö.O.(E-24) ve A.O.(E-24) Ziavr Rahman'ı Gazimağusa'da Ö.O'ya ait evde zorla alıkoydu ve darp etti. Söz konusu kişiler Rahman'ın 2 bin Euro nakit parasını çaldı.

A.O. aranırken, polis diğer tüm şahısların tutuklandığını açıkladı.

3 KİŞİ HAYVAN HIRSIZLIĞINDAN TUTUKLANDI

Akçiçek köyünde, Osman Dağaştı'ya ait ağıldan bir keçi çalındı. Polisin verdiği bilgiye göre, keçiyi çaldıkları tespit edilen H.Ş.(E-24), M.A.(E-30) ve C.A.(E-27) tutuklandı.

İZİNSİZ AVLANMAYA SUÇÜSTÜ

Güzelyurt'ta kendi ait bahçesinde adını kayıtlı av tüfeğiyle yetkili makamdan izinsiz avlanan İ.M.(E-68) suçüstü yakalandı, hakkında yasal işlem başlatıldı.

LEFKOŞA'DA 2 KİŞİ DAHA UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI

Polisin dünkü basın bülteninde yer alan uyuşturucu madde tasarrufu meselesiyle ilgili yürütülen soruşturmada, olayla bağlantısı olduğuna inanılan C.D.D.(E-23) ve M.M.'yi (E-18) tutukladı.

C.D.D'nin Lefkoşa'daki evinde yapılan aramada, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan elle sarılmış sigara izmariti bulundu ve emare olarak alındı.

BET OFİSTEN PARA ÇALAN 2 KİŞİ YAKALANDI

21 Haziran'da Lefkoşa'da, faaliyet gösteren "Nicosia Betting" isimli işyerinden 2 bin 300 TL nakit para çalan M.T.(E-22) ve meseleyle bağlantısı olduğuna inanılan A.S. (E-17) tutuklandı.

KUAFÖRDE YANGIN....GAZ SIZINTISI PATLAMAYA NEDEN OLDU

Güzelyurt'ta, "Elif Kuaför" isimli iş yerindeki gaz sızıntısı yangına neden oldu. Buzdolabının devreye girmesiyle oluşan kıvılcımla patlama ve yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, iş yerindeki eşyalar tamamen yandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.