ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sahte çeklere dikkat!

Sahte çeklere dikkat!

Polis, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Lefkoşa Şubesi'ne ait 401000032439 numaralı hesaba ait çekler ile Limasol Türk Kooperatif Bankası Lefkoşa Merkez Şubesi'ne ait 304642210212 numaralı hesaba ait sahte çekler konusunda uyardı.

Yayın Tarihi: 13/07/16 15:08
okuma süresi: 2 dak.
Sahte çeklere dikkat!
A- A A+
Polisten yapılan açıklamaya göre, 4-6 Temmuz 2016 tarihleri arasında, Lefkoşa bölgesinde faaliyet gösteren bazı marketlere giden meçhul şahıs/lar, yapmış oldukları alışverişlere karşılık tasarruflarında bulunan sahte çekleri tedavüle sürerek karşılığında sahtekarlıkla kredi ve mal temin etti.

Söz konusu iş yerlerine verilen çeklerin; tamamen sahte olarak düzenlendiği, bankalarda böyle bir hesap numarası bulunmamasına rağmen, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası, Lefkoşa Şubesine ait 401000032439 numaralı hesaba ait çekler ile Limasol Türk Kooperatif Bankası Lefkoşa Merkez Şubesine ait 304642210212 numaralı hesaba ait çekler olduğu tespit edildi.

Bahse konu şahıslar tarafından söz konusu çeklerin başka iş yerlerine de verilmek suretiyle tedavüle sürülmüş olabileceğini değerlendiren polis, çekle çalışan ve elinde bu tür çeklerden bulunan iş yeri sahipleriyle konu hakkında yararlı bilgi sahibi olan kişilerin en yakın polis merkezine müracaat etmelerini istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.