ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ortaköy'de ve Ercan'da uyuşturucu!

Ortaköy'de ve Ercan'da uyuşturucu!

Ortaköy'de bir ve Ercan Havaalanı'nda da iki kişi uyuşturucudan tutuklandı.

Yayın Tarihi: 13/12/17 16:05
okuma süresi: 1 dak.
Ortaköy'de ve Ercan'da uyuşturucu!
A- A A+
Polis Basın Bülteni'ne göre, bugün 00.10 sıralarında, Ortaköy'de bir evde yapılan aramada, evde misafir olarak bulunan C.D.D.'nin (E-24) tasarrufunda eroin türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 200 miligram ağırlığında madde ve sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık yarım gram ağırlığında madde bulundu. C.D.D. tutuklandı.

Ercan'da ise, dün, M.D. (E-26) ve E.P. (E-23) KKTC'ye giriş yaptıkları sırada narkotik detektör köpeğinin kendilerine tepki vermesi üzerine yapılan aramada, M.D'nin tasarrufunda hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 3 gram ağırlığında madde, E.P.'nin tasarrufunda hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık yarım gram ağırlığında madde bulundu. Zanlılar tutuklandı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.