ADLİ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Güney Kıbrıs'tan "Bonzai" türü uyuşturucu madde getiren kişiler tutuklandı

Güney Kıbrıs'tan "Bonzai" türü uyuşturucu madde getiren kişiler tutuklandı

<P>"Eczacılık ve Zehirler Yasası'na aykırı madde" olarak ilan edilen "Bonzai" türü maddeyi Güney Kıbrıs'tan alıp ülkeye getiren ve meseleyle bağlantısı bulunan bir kişi tutuklandı.</P>

Yayın Tarihi: 06/09/10 16:59
okuma süresi: 1 dak.
Güney Kıbrıs'tan "Bonzai" türü uyuşturucu madde getiren kişiler tutuklandı
A- A A+

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, dün Lokmacı Kara Giriş Kapısı'ndan KKTC'ye giriş yapan 30 yaşındaki T.K.'nin üzerinde polis tarafından yapılan aramada, 2 paket Bonzai türü madde bulunarak emare olarak alındı.

Polis söz konusu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 22 yaşındaki T.D.'yi tutuklayarak haklarında yasal işlem başlattı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.