ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Girne, Mağusa ve Lefkoşa'da hırsızlık

Girne, Mağusa ve Lefkoşa'da hırsızlık

Polis bültenine göre adanın genelinde yaşanan hırsızlık vaakalarında artış gözlemlendi...

Yayın Tarihi: 12/02/13 14:40
okuma süresi: 2 dak.
Girne, Mağusa ve Lefkoşa'da hırsızlık
A- A A+

Lefkoşa'da E.Y (E-27) kullanımındaki araç ile yanında bulunan M.Ö (E-22) ile arazi içerisinde kazalı olarak park halinde bulunan bir araca ait sökülmüş vaziyette bulunan tekerleği jantı ile birlikte çalmıştır. Adı edilenler tutuklanmış olup, tekerlek ve jantı emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Gazimağusa'da bir yaşlı bakımevinde çalışmakta olan N.G (K-55), bakımını yaptığı bir bayana ait para cüzdanı içerisinde muhafaza edilmekte olan 750 TL. nakit parayı çalmıştır. Adı edilen tespit edilerek tutuklanmış olup, bahse konu para emare olarak alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Girne'de I.A (E–24), bir süpermarket içerisinden muhtelif eşyaları çaldığı tespit edilmiştir. Adı edilen tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Balalan Balıkçı barınağında bir şahsa ait ahşap balıkçı teknesi ve içerisindeki 2 karmin radar , 4 zembil 18 lik barbun ağı , 4 adet can simidi, 6 adet can yeleği, ve tekneye ait tüm evraklar meçhul şahıs/ lar tarafından çalınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.