GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Anastasiadis'in BAE temasları tamamlandı

Anastasiadis'in BAE temasları tamamlandı

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) gerçekleştirdiği temasların, Dubai'de dün düzenlenen müteşebbis forumun ardından tamamlandığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 17/04/14 11:47
okuma süresi: 1 dak.
Anastasiadis'in BAE temasları tamamlandı
A- A A+

Fileleftheros gazetesi ve diğer gazeteler, Anastasiadis'in, 56 Rum şirketin katıldığı Dubai'deki forumda yaptığı konuşmalarda, Güney Kıbrıs'ın ekonomiyle ilgili kaydettiği ilerlemeleri ve yatırım fırsatlarını anlattığını yazdı.

Habere göre Anastasiadis, müteşebbis forumun, iki ülkenin ekonomik kalkınmasında kilometre taşı olduğunu ve Rum Hükümeti'nin, iki ülkenin işadamları arasındaki işbirliğinin kolaylaştırılması adına elinden geleni yaptığını ifade etti.

Anastasiadis, yatırım yapılacak alanlarla ilgili bilgiler de vererek, sermaye dolaşımı konusundaki kısıtlamaların önemli ölçüde azaldığına işaret etti.

Gazete, Anastasiadis ve beraberindeki heyetin, bugün adaya döneceğini yazdı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.