GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Rum gençlerden, Lokmacı Barikatı'nda protesto

Rum gençlerden, Lokmacı Barikatı'nda protesto

Kıbrıs Rum tarafından gençlerin, dün Lokmacı sınır kapısında "işgal" karşıtı bir etkinlik yaptığı haber verildi.

Yayın Tarihi: 21/07/14 13:15
okuma süresi: 1 dak.
Rum gençlerden, Lokmacı Barikatı'nda protesto
A- A A+

Etkinliğin "EFAEFP", "KFİV Cephesi", "Niki TEPAK" ve "EFEN" örgütleri tarafından düzenlendiğini ve etkinliğe öğrenciler, aileler ve her yaştan vatandaşın katıldığını yazan Simerini gazetesi, etkinlikte "kurtuluş taraftarı mesajlar verildiğini" kaydetti.

Etkinliğe katılanların iki kesimli-iki toplumlu federasyon modeline karşı olduklarını ifade ettiklerini belirten gazete, etkinlikte yer alan öğrenci temsilcilerinin, iki kesimli iki toplumlu federasyonun vatanın Türkleşmesi anlamına geldiği iddiasında bulunduklarını dile getirdi.

Gazetede yer alan fotoğrafta, etkinliğe katılanların ellerinde Yunan bayrakları olduğu ve üzerinde "Federasyon=Türkleşme/ Kurtuluş Tek Çözüm" yazılı büyük bir pankart tuttukları belirtildi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.