GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Anastasiadis, "Hudson Araştırmaları Enstitüsü" üyelerini kabul etti

Anastasiadis, "Hudson Araştırmaları Enstitüsü" üyelerini kabul etti

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis'in, Amerikan "Hudson Araştırmaları Enstitüsü" üyelerini dün kabul ettiği bildirildi.

Yayın Tarihi: 22/07/14 12:02
okuma süresi: 2 dak.
Anastasiadis, "Hudson Araştırmaları Enstitüsü" üyelerini kabul etti
A- A A+

Fileleftheros gazetesi, üyelerden biri olan Seth Cropsy'nin, Amerikalıların bölgede istikrarlı, bağımsız ve demokratik bir ittifak bulunması gerektiğinin farkına vardıklarını ve Güney Kıbrıs ile olan işbirliğinin güçlendirilmesini arzuladıklarını söylediğini yazdı.

Habere göre Cropsy, enstitünün Güney Kıbrıs ile işbirliğini geliştirmek istediğini kaydederken, ABD siyasi liderliğinin de, Güney Kıbrıs ile sıkı bağlar içerisinde olmanın önemini anlamasını arzu ettiğini belirtti.

Gazete, Cropsy'nin, Rum Yönetimi, İsrail, Yunanistan ve ABD'nin işbirliğiyle düzenlenen tatbikatlara değinerek, bu tatbikatlarla işbirliklerinin devam etmesi ve genişletilmesi gerektiğini söylediğini yazdı.

Habere göre Cropsy, kendilerinin, sadece Husdon Enstitüsü olarak değil, aynı zamanda ABD'yi temsilen, ortak ilgi alanları ve ortak endişeleri olduğu birtakım önemli konular bulunduğu için adada olduklarını ifade etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.