GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

IMF Raporu'na göre riskler devam ediyor

IMF Raporu'na göre riskler devam ediyor

Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) Güney Kıbrıs'ı değerlendirdiği rapor çerçevesinde Güney Kıbrıs'ın ekonomik krizin göğüslenmesi için önemli tedbirler aldığı ancak bazı risklerin sürdüğü sonucuna vardığı belirtildi.

Yayın Tarihi: 23/10/14 12:34
okuma süresi: 1 dak.
IMF Raporu'na göre riskler devam ediyor
A- A A+

Fileleftheros gazetesi ekonomi eki ve diğer gazeteler, IMF Yürütme Kurulu'nun sonuçlarına dayanarak, batık kredilerin bankacılık sisteminin sürdürülebilirliğini tehdit ettiğini, siyasi gerilimlerin ekonomik programın hayata geçirilmesindeki gecikmelerin elverişsiz etkilere neden olabileceğini, ipotekli malların açık artırmayla satışına olanak sağlayacak yasanın gecikmeksizin uygulanması şeklindeki görüşlerin yer aldığını yazdı.

Habere göre raporda ayrıca mali düzenlemenin 2016'da başlaması ve kamu maaşlarının düzenlenmesi konusuna odaklanması gerektiğinden de bahsedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.