GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

Gözler KOP'ta

Gözler KOP'ta

Rum hakem Marios Panayis'in, futboldaki şike iddiaları konusunda polise verdiği ifadeler üzerine, konuyu araştıran soruşturma memurlarının, önümüzdeki saatlerde "Kıbrıs Futbol Federasyonu" (KOP) ofislerine girmelerinin beklendiği haber verildi.

Yayın Tarihi: 22/12/14 13:06
okuma süresi: 2 dak.
Gözler KOP'ta
A- A A+

"Top Şimdi de KOP'un Sahasına Giriyor" başlığıyla manşete taşıdığı haberinde, soruşturma memurlarının bilgisayarları ve diğer şeyleri kontrol edeceklerini yazan Simerini gazetesi, arama emri çıkarılacağını ve bunu bazı tutuklamaların izlemesinin ihtimal dahilinde olduğunu yazdı.

Panayis'in dün de ifadeye vermeye devam ettiğini ve soruşturma memurlarına büyük bir dosya verdiğini kaydeden gazete, bu dosya içerisinde KOP'ta meydana gelen ekonomik skandallar ve çeşitli banka hesaplarına aktarılan paralardan söz eden belgeler bulunduğunu aktardı.

KOP'un finansal durumunun, UEFA'nın ilgili tüzüğü uyarınca, hiçbir makam tarafından kontrol edilemeyeceğini ifade eden gazete, Panayis'in polise, şüpheli para aktarımlarıyla ilgili olarak, belgeler ve elektronik mesajlar sunduğundan bahsedildiğini kaydetti.

Panayis'in siyaset ve spor alanından önemli isimler vermesine bağlı olarak, soruşturmanın etkilenmemesi ve delillerin kaybolmaması için, bilgilerin karartılmasına emredildiğini ifade eden gazete, bugün KOP Genel Kurulu toplantısı yapılacağını da belirtti.

Haberde, Genel Kurulda önemli gelişmeler yaşanmasının ihtimal dahilinde olduğunu, çünkü futbol kulüplerinin KOP yönetiminin istifasını istemeye hazırlandıklarını ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.