GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney'de futbol hakeminin evinde bomba!

Güney'de futbol hakeminin evinde bomba!

Güney Kıbrıs'ta Birinci ligde bulunan bir futbol takımının hakemi olan Vasilis Demetriu'nun evinin dışında sabahın erken saatlerinde bomba patladı.

Yayın Tarihi: 27/02/15 11:18
okuma süresi: 1 dak.
Güney'de futbol hakeminin evinde bomba!
A- A A+

Aradippu bölgesinde bulunan evinin dışında eşine ait arabanın ön camına yerleştirilmiş bir düzeneğin içerisinde bulunan bomba patladı.

Son yıllarda futbol hakemlerine yapılan saldırlardan bir yenisi eklenirken Demetriu'nun yan komşusunun evinde patlama nedeniyle hasar meydana geldi.

Bu son olaya cevaben ise hakemlerin önelerindeki opsiyonlara bakarak bu hafta sonu olan maçları boykot edebileceği bildirildi.

Maçları boykot edeceğiz...

Hakemler birliği sekreteri ise; "Bütün opsiyonlar açıktır. Maçlardan bir haftalığına uzak duracağız. Bu yıl içerisinde 5 tane benzer olay ile karşılaştık. Yaşanan olaylar alışılmış olmaya başladı. Büyük endişemiz ise yaşanan olayların ölümle sonuçlanması"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.