GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Güney'de turizm konusunda iyimserlik

Güney'de turizm konusunda iyimserlik

Rum Enerji, Ticaret, Sanayi ve Turizm Bakanı Yorgos Lakkotripis, Rusya'dan Güney Kıbrıs'a giden turist sayısında düşüş olmasına rağmen turizmin bu yılki gidişatı konusunda ihtiyatlı iyimserlik içinde olduğunu dile getirdi.

Yayın Tarihi: 06/07/15 12:57
okuma süresi: 1 dak.
Güney'de turizm konusunda iyimserlik
A- A A+

Politis gazetesine göre, Lakkotripis dün katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşmada, 2015 yılının ilk beş ayında Rusya'dan Güney Kıbrıs'a giden turist sayısında yüzde 18,4'lük bir düşüş olduğunu söyledi. Lakkotripis, İngiltere, Yunanistan, Almanya, İsrail ve Fransa gibi ülkelerden ise turist akışının arttığını ve Rus turistlerin yarattığı açığın kapandığını belirtti.

Ocak-Mayıs döneminde Güney Kıbrıs'a giden turist sayısında yüzde 9,6'lık artış kaydedildiğini ifade eden Lakkotripis, Ocak-Mart döneminde de turizm gelirlerinde yüzde 4,9'luk artış olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.