GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Larnaka-Brüksel uçuşlarına devlet desteği

Larnaka-Brüksel uçuşlarına devlet desteği

Rum Ulaştırma Bakanlığı'nın, Larnaka-Brüksel hattının bir havayolu şirketine devredilmesine için çıkılan ikinci ihalenin sonucunun ay sonunda belli olmasının beklediği haber verildi.

Yayın Tarihi: 20/07/15 11:34
okuma süresi: 1 dak.
Larnaka-Brüksel uçuşlarına devlet desteği
A- A A+

Bu hatta haftada en az iki kez uçuş yapılması gerekeceğini yazan Fileleftheros gazetesi, devletin de ihaleyi kazanacak havayolu şirketini, yılda 750 bin Euro'luk ödenekle destekleyeceğini kaydetti.

Gazete, ihaleyi kazanacak şirketin, bu hattı dört yıl boyunca muhafaza etmek için 3 milyon Euro'luk bir sözleşme imzalaması gerekeceğini belirtti.

Öte yandan haberde, Ulaştırma Bakanlığı'nın, Mısır, Güney Afrika, Hindistan ve Çin gibi ülkelerle ikili anlaşmaları yeniden müzakere etme konusunda hareket ettiği de belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.