GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

RMMO'da sadece bir psikiyatrist

RMMO'da sadece bir psikiyatrist

Rum Milli Muhafız Ordusu'ndaki sağlık hizmetlerinin, özellikle psikiyatri hizmetlerinin ciddi şekilde yetersiz olarak nitelendirildiği belirtildi.

Yayın Tarihi: 18/09/15 11:54
okuma süresi: 1 dak.
RMMO'da sadece bir psikiyatrist
A- A A+

Alithia gazetesi "Tüm RMMO İçin Tek Psikiyatrist" başlıklı haberinde, Rum Meclisi Savunma Komitesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, RMMO'da, psikolojik nedenlerden dolayı askerlikten muaf olmak isteyen kişiler için sadece bir psikiyatristin görev yapması konusunun ele alındığını yazdı.

Habere göre, RMMO'da görev yapan psikiyatrist Dr. Nikolau, tek kişi olması nedeniyle tetkikte bulunma zamanının azaldığını ve aileleriyle birlikte 70-80 kişiye bakmak zorunda kaldığını ifade etti.

Toplantıda yer alan Rum Savunma Bakanı Hristoforos Fokaidis ise yaptığı açıklamada, konunun ciddiyeti nedeniyle Sağlık Bakanlığı ile istişarelerin ardından, sadece ruh sağlığı için bir doktor kurulu oluşturulmasına karar verildiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.