GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 2 dak.

TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun KKTC temasları Rum basınında...

TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun KKTC temasları Rum basınında...

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ilk yurtdışı ziyareti çerçevesinde dün KKTC'ye yaptığı ziyaret, buradaki temas ve açıklamaları Rum basınında geniş yer buldu.

Yayın Tarihi: 27/11/15 11:07
okuma süresi: 2 dak.
TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun KKTC temasları Rum basınında...
A- A A+

Fileleftheros Çavuşoğlu'nun bu çerçevede, Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun 1 Aralık'ta KKTC'yi ziyaret edeceğini açıkladığına işaret etti.

Politis ise, Çavuşoğlu'nun ziyareti ve açıklamalarına geniş yer verdiği haberi "Garantiler Sona… Çavuşoğlu Her İki Tarafça Da Kabul Edilecek Çözüm Tercih Ediyor… İşgal Bölgelerinde Temaslarda Bulunan Türk Dışişleri Bakanı 1 Aralık'ta Ahmet Davutoğlu Ziyaretini Açıkladı" başlık ve spotlarıyla aktardı.

Simerini tam sayfa ve fotoğraf desteğiyle yer verdiği haberine "Çavuşoğlu'ndan Çözüm Ültimatomu… Türk Dışişleri Bakanı Kıbrıs Sorununun Çözümü İçin 'Son Fırsatın' Kaçırılmaması İçin Somut Takvim ve Derhal Referandum Yapılmasını İstedi…Türk Yetkili Rusya'dan Özür Dilemeyi Reddetti" başlık ve spotlarını attı.

Haravgi "Çavuşoğlu: Kıbrıs Sorununun Çözümü İçin Son Fırsat… 'Türkiye Prosedürün En Büyük Destekçisi Olacak'" başlığını kullandı.

Alithia da haberi "Her İki Tarafça Da Kabul Edilecek Çözüm… Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Dün İşgal Bölgelerinde Kıbrıslı Türk Liderle Görüşmesinden Sonra, Ülkesinin Bundan Sonra Müzakere Prosedürünün En Büyük Destekçisi Olacağını Açıkladı" başlık ve spotları altında özetledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.