GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Ermenilerin yeni temsilcisi Vartkes Mahdessian

Ermenilerin yeni temsilcisi Vartkes Mahdessian

Güney Kıbrıs'ta 22 Mayıs'ta yapılacak parlamento seçimlerine az bir süre kaldı ama Ermenilerin temsilcisi belli oldu. Ermeni asıllı Vartkes Mahdessian'ın, 4 Mayıs Çarşamba günü yaptığı adaylık başvurusundan sonra rakipsiz olması nedeniyle Temsilciler Meclisi'nde Ermenilerin temsilcisi olacağı açıklandı.

Yayın Tarihi: 06/05/16 08:12
okuma süresi: 1 dak.
Ermenilerin yeni temsilcisi Vartkes Mahdessian
A- A A+
Lefkoşa'da İçişleri Bakanlığı'nda düzenlenen törende Latin, Ermeni ve Maronit dini gruplarının temsilcilerinin Seçim Görevlisi olan Constantinos Nicolaides, Vartkes Mahdessian, Ermenilerin Parlamento'daki temsilcisi olarak ilan etti ve adının Resmi Gazete'de de yayımlanacağını kaydetti.

Vartkes Mahdessian da açıklamasında, Ermeni toplumunun son on yıl içerisinde yapılan çalışmaları onaylamasından manevi memnunluk duyduğunu ifade etti ve "Bu bana gelecek beş yıl için hevesle devam etme gücü vermektedir" dedi.

Kaynak: Kıbrıs Haber Ajansı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.