GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Anastasiadis, Ermenistan'ın 25. bağımsızlık yıl dönümünü kutladı

Anastasiadis,  Ermenistan'ın 25. bağımsızlık yıl dönümünü kutladı

"Kıbrıs Cumhuriyeti" Devlet Başkanı Nikos Anastasiadis,Ermenistan'ın 25. bağımsızlık yıl dönümü nedeniyle, dün, ülke Cumhurbaşkanı Serzh Sargsyan`a bir kutlama mesajı gönderdi.

Yayın Tarihi: 21/09/16 11:20
okuma süresi: 1 dak.
Anastasiadis,  Ermenistan'ın 25. bağımsızlık yıl dönümünü kutladı
A- A A+
"Kıbrıs Cumhuriyeti" Devlet Başkanı Nikos Anastasiadis,Ermenistan'ın 25. bağımsızlık yıl dönümü nedeniyle, dün, ülke Cumhurbaşkanı Serzh Sargsyan`a bir kutlama mesajı gönderdi. Mesajda, "iki ülke arasındaki bağlar bugün her zamankinden daha derin ve dayanıklıdır" ifadelerine yer verildi.

Mesajda ayrıca, ikili ilişkilerin daha da güçlenip derinleşmesi yönünde Kıbrıs'ın taahüdü dile getirildi. Anastasiadis, mesajında; "Kıbrıs, Ermenistan`ın, bölgede refah ve barış yönündeki çabalarını, kapsamlı bir şekilde desteklemeye devam edecek" dedi.

Resmi açıklamalara göre, Anastasiadis'in mesajı, her iki ülkenin ortak değerleri ve gelenekleri ve aynı zamanda tarihsel ve kültürel ilişkileri paylaştığına da değindi. Son olarak mesajda, Kıbrıs`ta aktif bir Ermeni - Kıbrıs toplumu bulunduğundan da söz edilerek "değerli katkı ve başarıları, ülke toplumunun her yönlerini zenginleştirmektedir" dendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.