İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

Orun: "Mutlu insanların yaşadığı, kalkınmış köyler oluşturmayı hedefliyoruz"

Orun: "Mutlu insanların yaşadığı, kalkınmış köyler oluşturmayı hedefliyoruz"

İskele Belediyesi'nin kentin alt yapısını güçlendirmek hedefiyle yürütmekte olduğu çalışmaları hazırlanan iş programına uygun olarak devam ettiği açıklandı.

Yayın Tarihi: 13/03/14 14:02
okuma süresi: 2 dak.
Orun: "Mutlu insanların yaşadığı, kalkınmış köyler oluşturmayı hedefliyoruz"
A- A A+

Proje yönetim biriminden yapılan açıklamada, kent sınırları içerisinde çağdaş standartlarda bir su yönetim modelinin oluşturulması amaçlanan uygulamalarla, halka yeterli miktarda ve kalitede suyun ulaştırılmasının hedeflendiğine dikkat çekildi.Bu çalışmalar kapsamında Topçuköy 2. Etap Sosyal Konut Bölgesi'nin su ishale hatları yapımı, kurumun öz kaynaklarından finanse edilerek kendi iş gücü ile makine parkı kullanılarak tamamlandı. HDPE borular (yüksek yoğunluklu polietilen boru) kullanılarak gerçekleştirilen proje, yüksek yapım kalitesi ile büyük bir titizlikle uygulandı.

Altyapı çalışmaları hakkında bir açıklama yapan İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, güçlü fiziksel alt yapısı olan kentlerin, sakinlerine daha kaliteli bir yaşam sunabildiğine dikkat çekerek çalışmaların bu hedef doğrultusunda yoğunlaştığını belirtti. Mevcut su kaynaklarının eşit ve adil bir şekilde dağıtılması için çağdaş alt yapılara ihtiyaç duyulduğunu belirten Orun, hijyenik ve kaliteli suyu tüm yerleşim birimlerine ulaştırmak için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Kırsal kesimde kaliteli yaşam ortamı yaratılmasının, yerel üretim gücünün köylerde tutulması açısından önem taşıdığını belirten Orun, mutlu insanların yaşadığı ekonomik açıdan kalkınmış köyler oluşturmayı hedeflediklerine dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.