İSKELE
okuma süresi: 1 dak.

İskele'de 22 Mart Dünya Su Günü etkinliği

İskele'de 22 Mart Dünya Su Günü etkinliği

İskele Belediyesi 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle içilebilir ve sürdürülebilir su kaynaklarının etkin kullanımına dikkat çekmek için etkinlik düzenleyerek halka bilgilendirici broşür dağıttı.

Yayın Tarihi: 21/03/14 12:53
okuma süresi: 1 dak.
İskele'de 22 Mart Dünya Su Günü etkinliği
A- A A+

İskele Ecevit Meydanı'ndaki etkinlikte halkın dikkati azalan su kaynaklarına çekildi, suyun bilinçli kullanılmasına vurgu yapıldı.

Belediyeden verilen bilgiye göre, etkinliğe İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, Belediye Müdürü Tahir Musalar, Başkan Danışmanı Mehmet Erkul ve belediye personeli katkı koydu.

Dünya Su Günü hakkında açıklama yapan İskele Belediye Başkanı Orun, ülkede ve İskele'de yaşanan su sıkıntısına işaret ederek, suyun tasarruflu ve bilinçli kullanılması gerektiğini söyledi, Türkiye'den gelecek suyun yaşamsal önemine değindi.

Suyun bilinçli kullanımın mevcut su kaynaklarının adil ve eşit dağıtılabilmesini sağlayacağını belirten Orun, "Su hepimizindir. Kullandığımız suyun tüm vatandaşların hakkı olduğunu unutmayarak hareket edelim" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.