İSKELE
okuma süresi: 2 dak.

İçişleri Bakanı Uluçay İskele ilçesi belediyelerini ziyaret ediyor

İçişleri Bakanı Uluçay İskele ilçesi belediyelerini ziyaret ediyor

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, bugün İsleke ilçesinde bulunan belediyeleri ziyaret ediyor.

Yayın Tarihi: 10/07/14 12:02
okuma süresi: 2 dak.
İçişleri Bakanı Uluçay İskele ilçesi belediyelerini ziyaret ediyor
A- A A+

Gıda Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu'nun da eşlik ettiği Uluçay'ın ziyaretlerinde, İslele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları ile bazı yetkililer de hazır bulundu.

İskele, Büyükkonuk, Mehmetçik, Yenierenköy ve Diplarpaz Belediyelerini ziyaret edecek Uluçay, ilk ziyaretini Iskele Belediyesi'ne gerçekleştirdi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile görüşen Uluçay, basına yaptığı açıklamada, yerel seçimler sonrası İskeke ilçesinde bulunan 5 belediyeyi ziyaret etmek, başarılar dilemek ve yeni dönemde yapılacak işlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bu ziyaretleri başlattıklarını söyledi.

Tarım Bakanı Sennaroğlu ile birlikte bölgeyi ziyaret ettiklerini ifade eden Uluçay, yeni dönemde hükümet olarak bölgeyi ve sorunları daha yakından takip edeceklerini vurguladı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da, bakanların yaptığı ziyaretin kendisini onurlandırdığını ifade ederek, yerel seçimler sonrası gerçekleştirilen ziyarete teşekkür etti.

Sadıkoğlu, İskele'yi daha ileriye taşımak için hükümet ile uyum içerisinde çalışacaklarına inandığını da vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.